Co je e-předplatné Moderního včelaře a jak ho získat?

Miriama Gajdošová

3/2017, strana 44

E-předplatné je nový, moderní a praktický způsob jak si předplatit a vychutnat své oblíbené tituly kdykoliv a kdekoliv.

 

Nejprve si vytvoříte účet registrací na www.epredplatne.sk. Tak získáte svůj vlastní účet s knihovnou, který je bezplatný a bez omezení. Poté si vyberete e-titul z nabídky na www.press.sk, například Moderního včelaře. A předplatíte si ho. Po zaplacení vám přijde na váš e-mail unikátní kód předplatného, který si jednoduchým způsobem aktivujete. Pak už jen stačí kliknout na váš nově předplacený časopis v knihovně a můžete začít číst.

Tyto kroky jsou potřebné, abyste se k časopisu dostali. Nestačí se jen registrovat v e-shopu www.press.sk, ale je zapotřebí se zaregistrovat také na stánkách www.epredplatne.sk!

Abyste si mohli titul přečíst, musíte mít přístup na internet. Bez toho není možné se ani registrovat, ani si v elektronické knihovně prohlížet nabídku časopisů, případně zaplacený titul. Časopis tedy nedostanete ve formátu pdf na váš e-mail. Listujete jím přímo ve vašem internetovém prohlížeči. Funguje ve všech známých typech prohlížečů, ať už na počítačích nebo mobilních zařízeních, vyjma knižních čteček. Není proto nutné instalovat jakoukoli aplikaci. Jen se zaregistrujete, uhradíte e-předplatné a listujete. Elektronická verze časopisu vychází obvykle několik dní před vydáním časopisu v tištěné podobě.

Pokud ho máte předplacený jako e-titul, automaticky se vám zobrazí ve vaší elektronické knihovně. O tom, že je nové číslo již přístupné, vás upozorníme automaticky rozesílaným e-mailem. Nemusíte se bát ztráty titulu, v knihovně ho budete mít k dispozici již navždy. V současné době dosahuje počet odběratelů Moderního včelaře v elektronické podobě téměř 300 osob.

Přejeme všem stávajícím i novým odběratelům příjemné čtení a spokojenost s našimi službami.