Sdělení Pracovní společnosti nástavkových včelařů CZ, z. s.

Pracovní společnost nástavkových včelařů CZ, z. s.

5/2023, strana 39

Informace k ukončeení činnosti firmy PrePay, s. r. o.

Dne 29. března 2023 oznámil jeden z distributorů  časopisu Moderní včelař, který náš spolek vydává, firma PrePay, s. r. o., že s okamžitou platností svou činnost ukončuje. Součástí sdělení byla informace, že svým zákazníkům, tzn. předplatitelům, kteří si u PrePay prostřednictvím e-shopu www.predplatit.cz časopis objednali, budou na nevyčerpané předplatné zaslány dobropisy.

Tato skutečnost je nepříjemná nejen pro předplatitele řady časopisů včetně Moderního včelaře, kteří své objednávky realizovali u společnosti PrePay, s. r. o, ale rovněž pro všechny vydavatele, PSNV nevyjímaje. Protože je firma PrePay v insolvenci, je třeba při jakýchkoliv finančních ztrátách vstoupit do insolvenčního procesu se svými pohledávkami. Sama PSNV je rozhodnuta tento postup využít.] 

Vzniklý problém však v žádném případě neznamená, že bychom přestali časopis Moderní včelař vydávat. Moderní včelař bude i nadále vycházet v obvyklém rozsahu a plánovaných termínech.

Pokud chtějí poškození předplatitelé odebírat Moderního včelaře i nadále, nezbývá jim jiná možnost, než si ho objednat u našeho většinového distributora, tzn. firmy Magnet Press. Kontakt je predplatne@magnetpress.cz nebo https://www.magnetpress.cz/moderni-vcelar/moderni-vcelar. Lze také využít e-shopu Pracovní společnosti nástavkových včelařů CZ, z. s., https://www.psnv.cz/produkty/predplatne/, kde jsou přehledně uvedeny všechny formy předplatného, které jsou k dispozici.
Předem vám děkujeme za pochopení. Přestože za vzniklou situaci jakkoli neneseme odpovědnost a jsme mezi poškozenými, není nám lhostejná a omlouváme se vám za ni. Vedení spolku intenzivně pracuje na opatřeních, vedoucích k minimalizaci rizika vzniku obdobné situace v budoucnu. Věříme ve vaši věrnost Modernímu včelaři a děkujeme vám za ni.